Pe această cale de comunicare mulțumesc tinerilor de toate vârstele (elevi, studenți, specialiști, profesori, academicieni) care au participat la „Workshop internațional invenții și inovații 2019 IAȘI CAPITALA TINERETULUI”.

Mărturisesc că de la fiecare participant am avut de învățat, și apreciez comunicările dr. ing. Radu Lupăşteanu – inspector șef județean la Inspectoratul Județean în Construcții Iași, jr. Gheorghe Tătaru – Director Executiv la Agenția Protecția Mediului, ing. Orest Trofin – Șef Serviciu Calitate APAVITAL SA, dr. ing. Petru Avram – Director Administrația Bazinală Prut-Bârlad, dr.ing. Sorin Ulinici- ICPE Bistrița S.A, ing. Attila Tokos- ICPE Bistrița S.A, ing. Liviu Bârsan – reprezentant VALROM INDUSTRIE SRL, ing. Armand-Nicolae Cîciu – VESTRA INDUSTRY SRL, ing. Cornel Iurac – TEOVAL & Co – Faucets, dar remarc învățăturile pe care eu le-am primit de la LAUREATUL PREMIULUI SPECIAL al ediției omagiale „Workshop internațional invenții și inovații 2019  IAȘI CAPITALA TINERETULUI” – curiosul și spontanul intuitiv creativ DENIS, copilul de la Grădinița Waldorf, pe care l-am cunoscut acum șapte zile, de la care am re-învățat să mă bucur în joaca creativității și de suspansul momentelor de curiozitate la care căutam răspunsuri, îi mulțumesc lui DENIS care văzând zecile de ambalaje PET de la apa minerală oferită participanților, care nu mai încăpeau în coșurile de gunoi, m-a sfătuit să folosim o presă manuală care transformă în turtițe ambalajele PET, și la un clic distanță mi-a arătat pe telefonul lui mobil un model de Presă Manuală pentru PET, care avea un preț de 200 euro.

De asemenea vă rog să îmi transmiteți feedbackul dumneavoastră cu impresiile și propunerile de îmbunătățire a organizării edițiilor viitoare ale Workshop internațional invenții și inovații.                   

Președinte comitet director de organizare: dr. ing. Costel Datcu

Catalog Workshop 2019-ICT

SIR-UPG INVENT-INVEST 2019 RO